nervöst skall

En blogg som främst handlar om Kingpin och Sansa, lydnad och viltspår

Stor dag för dvärgen!

Kategori: Kingpin

Idag var en stor dag för Pin. Han badade i sjön för allra första gången! Han vågade inte ta sig så djupt att han behövde simma, men för att vara första gången tycker jag att han var super duktig! Han fick även sin 1 års spruta idag.
/Johanna


Oklar framtid

Kategori: Allmänt

Ja nu blev det lite segt här... Kommit fram till att det nog inte är så roligt att skriva när det ändå inte är någon som läser. Fast jag vågar nog inte dela med mig blogg-adressen än. Hihi, vi får se vad som händer.
/Johanna

Tyk-monstret!

Kategori: Tyko

Idag fyller dvärgen 1 år!

Kategori: Kingpin

Idag fyller dvärgen ett år! Grattis Kingpin! Vi gick ut på en långpromenad, lekte vid vattnet och leta leksak. På kvällen sen fick han ett stort smaskigt ben. Tror han är nöjd med födelsedagen^^.
/Johanna


Lite om jag!

Kategori: Jag

Tänkte jag skulle skriva och presentera mig och pojkarna lite. Börjar med äldst^^.
Jag heter Johanna och är 21 år gammal. Född och uppvuxen i Uppsala men är numer bosatt i Luleå. Pluggar Internationell Ekonomi vid Luleå Tekniska Universitet, andra året. Min stora passion i livet är, och har alltid varit djur! Det tog mig hela 6 månader(!) innan jag skaffade mitt första djur efter att ha flyttat hemifrån, underbara Tyko. Jag är smått politik intresserad och röstade i riksdagsvalet på Folkpartiet. Vore det val imorgon så skulle jag rösta på dom igen! Jag tittar gärna på Science-fiction filmer och serier, men läser helst fantasy. Det va lite om mig, fyller kanske på när jag har tråkigt någon gång^^.
/Johanna

Första gången med hopp hinder för dvärgen!

Kategori: Agility

Idag har varit en rätt händelserik dag för Pin, trots att vi vart nära hemma hela dagen. På morgon promenaden så träffade vi först Loke (dvärgpudel) och Rinaldo (cairn terrier) med matte. Eftersom vi inte gjort speciellt mycket de senaste dagarna, med undantag för socialträffen på Hundhuset i onsdags, så hade Pin en väldans massa energi. Det tyckte Loke va jättekul förstås för han brukar ha problem med att få Pin att leka på det energiska sättet som han vill. Loke är ju fortfarande valp (7 månader) och har extremt mycket enerig! Idag var Pin på och dom lekte ett bra tag. Tror båda blev rätt trötta av det^^. Sen var det dags för att leta efter frukosten bland stenarna, kanske inte så smart att leka sig slut med Loke innan. Medans vi satt där och Pin leta frukosten kom Algot (bichon havanais) med matte. Det blev att hälsa lite på dom också även om mycket av energin var slut efter leken med Loke. Sen blev det hem och vila. Se Ryssland överlägset vinna mot Finland och så ut igen. Den här gången var det agility som stod på schemat. Än sålänge har vi bara ett hopphinder så det blev till att använda det. Pins första gång faktiskt, han har hoppat över grenar och sånt i skogen förut men aldrig ett riktigt hinder. Det var en riktig höjdare! Tror han kommer bli en riktigt bra agility-hund om vi känner att det är något vi vill sattsa på. Nu ligger Pin och sover i soffan, trött efter dagens äventyr.
 
/Johanna

Dags för mig att bli modern!

Kategori: Allmänt

Ja då var det dags för mig att testa på det här med bloggande. Något som är otroligt populärt nuförtiden. Främsta anledningen till att jag bestämde mig för att skaffa en blogg (tillslut!) är väl till största del för att jag ska få något att göra när jag sitter och har tråkigt. Vi får se om det är något som jag håller mig till eller om jag tröttnar direkt. Är väl inte meningen att någon egentligen ska läsa den här bloggen, jag är rätt blyg, mer ett ställe för mig att skriva av mig lite och lägga upp bilder på mina älsklingar Tyko (jätten) och Kingpin (dvärgen).
/Johanna

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt