nervöst skall

En blogg som främst handlar om Kingpin och Sansa, lydnad och viltspår

Kung Pin

Kategori: Allmänt

Jag blir så stolt över unge herr Pin! Han har kommit så långt, på så många sätt. Han har alltid varit en "feg" hund med kasst självförtroende och mycket osäkerheter. Det är så kul att se hur hans självförtroende har ökat och hur det fortsätter att öka varje dag!
 
I förrgår så tränade vi miljöträning på tågstationen och då blev det så tydligt hur mycket han har förändrats. Han har alltid vart rädd för galler golv, trappor, hissar, automatiska dörrar mm, men den här gången så gav han inte dessa "faror" så mycket som ens en tanke! Galler golvet verkade han inte märka att han gick på, upp för trappan skulle han i en väldans fart, när dörrar öppnades automatiskt så fortsatte han nosa omkring eller titta in nyfiket genom de nu öppna dörrarna. Jag blir så glad och stolt när jag ser att han går åt rätt håll och hela tiden utvecklas mot att bli en stabil och lugn hund!
 
Det roliga med Pin är att han är rädd för saker som man inte tror att han ska vara rädd för medans saker som borde vara jätteläskiga inte alls bekymrar honom. Tåg tex har han aldrig haft problem med, oavsett om dom rusar förbi i en väldans fart eller om de skriker om bromsarna. Han är lite lustig mäster Pin^^
 
/Johanna
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: