nervöst skall

En blogg som främst handlar om Kingpin och Sansa, lydnad och viltspår

Trend-sättaren Pin visar upp Julens mode

Kategori: Kingpin

Kommentarer

  • Sandra och vovven :) säger:

    Haha men sötnos då ^^

    Svar: Här kommer ett så där härligt sent svar ;pTack!
    Johanna

    2012-11-30 | 20:45:18
    Bloggadress: http://hundkojans.blogg.se
  • Anna-Lena säger:

    Hej, jag var inne och läste om collie på en sida och såg att du var intresserad av just långhårig collie. Jag vet inte om du fick något svar, men vill bara säga att får du tag i en bra collie så har du en fantastisk hund. Snälla, lättlärda, älskar att vara till lags och att jobba med matte. Men kolla noga mentaliteten på föräldrarna till valpen och far gärna och träffa hunadarna på kenneln!! Apportbocken kan vara bekymmer för många collies om du vill tävla lydnad, men det är olika på olika linjer och hur du tränar. Viltspår blir mer och mer vanligt med collie också, de är ofta bra spårhundar. Jag är inne på min tredje collie nu, och jag älskar verkligen denna ras!!

    Svar: Hejhej!Kul att höra att man kan få tag på en bra collie. Alla jag pratat med har vart väldigt negativa till rasen i och med de mentala problemen. Jag sk ju inte skaffa en till hund på några år i alla fall, är planen i alla fall ;), så då hinner det kanske bli bättre generellt också.

    Tack för att du tog dig tiden att berätta lite hur du upplever rasen, det uppskattar jag och känns kul att få höra det positiva också. Ledsen att det blev så sent svar!
    Johanna

    2012-12-29 | 22:49:02
  • Anna-Lena säger:

    Jo, jag har också fått höra hur dum jag är som har collie för de är ju så......fast mina inte alls är det!? Collieklubben gör ett jättejobb för att stärka colliens mentalitet och rykte genom ett nytt mentalindex. Jag hoppas att det ger resultat för rasen och jag hoppas att du fortfarande är sugen på collie om några år :-)

    Svar: Det hoppas verkligen jag med! Dom är så vackra och verkar vara roliga hundar att ha att göra med och träna. Älskar papillonen med skulle även vilja ha en större hund i framtiden och då är collien helt klart ett alternativ.
    Johanna

    2013-02-01 | 22:50:01

Kommentera inlägget här: