nervöst skall

En blogg som främst handlar om Kingpin och Sansa, lydnad och viltspår

Patella-kategori

Kategori: Allmänt

Jag har skapat en ny kategori till Bloggen, Patella. Syftet med denna är att det ska bli enklare för mig att hitta och strukturera de olika svar jag får i min undersökning om det är ok att avla på Pin, trots att kullbrodern har patella grad 2. Jag kommer att presentera de svar jag får, samt lite om personen som kommit med svaren. Även en kort paragraf om hur jag upplever personens expertis och etik kommer jag att skriva. Allt detta för att jag sedan ska kunna gå tillbaks, läsa alla svaren och sedan kunna ta ett så välinformerat beslut som möjligt. Ni får jätte gärna vara med och bolla tankar och åsikter med mig; låter svaret rimligt? varför/varför inte? känner ni till personen som gett svaret? har ni förtroende för denne? varför/varför inte? osv.
 
Vore jätte tacksam för all hjälp jag kan få.
 
/Johanna

Kommentarer

  • Sara säger:

    Låter som en toppen ide skoj att följa dina tankar och funderingar kring pattela! Själv tkr jag inte det hade varit några problem att avla på honom då han är så kallat "frisk" och det är hans gener som ska avlas på och inte på den "sjuka" kullbrodern.
    Så bara att köra på tkr jag då! :))

    Svar: Vad kul att du vill följa! :DDet verkar som att det mesta lutar åt att avel är ett alternativ, hittills i alla fall. Ska se om jag lyckas hitta någon specialist inom området att fråga också. Blir ju förns några år om det skulle bli av ändå så jag har ju tid att undersöka saken närmare.
    Johanna

    2013-04-07 | 19:49:09
    Bloggadress: http://alwaysdogs.blogg.se

Kommentera inlägget här: